Senioren vergunning

Wilt U lid worden van H.s.v. de Snoek ?!
Dat kan! Als U bij ons lid wordt krijgt U de vergunning van de vereniging en de Vispas met de Landelijke lijst van wateren.
Hiermee kunt U in heel veel wateren vissen in Nedeland. Bekijk het filmpje maar is.

Onze eigen viswateren kunt U vinden onder het kopje "viswater", boven aan de pagina.
Daarin staan de viswateren uitgebreid beschreven met regels, vissoorten en andere informatie.

Onze vergunningen zijn te verkrijgen bij:

Bert v Vorsselen
Plechelmastraat 24
6691 XM GENDT
0481-421043

Jan Cornelissen
Huis te Gendt 29

6691 BN GENDT
0481-421804

U krijgt dan een aantal formulieren die u moet invullen i.v.m. de Vispas, uitleg over viswateren en waar U overal kunt vissen!
Wel stellen we het op prijs als U even een afspraak maakt met Bert of Jan, zodat U niet voor een gesloten deur komt te staan.

Contributie:

Vispas

Afdracht Federatie

Contributie Snoek

Visrecht.

Totaal

vanaf 14 jaar

€ 14,00

€ 7,00

€ 16,00

€ 52,00

Wordt je voor het eerst lid bij HSV de Snoek dan komt er eenmalige inschrijfkosten bij van  € 5,00

Ben je al in het bezit van een vispas van een andere vereniging. Dan blijven de kosten het zelfde, maar kun U via www.vispas.nl de dubbelafdracht terug vragen.

Als U meer informatie wilt of vragen heeft, kunt U altijd even bellen of mailen naar: hsvdesnoekgendt@gmail.com