Uitslag 4e wedstrijd 2017


Zo.. 2 weekjes verder. En tussendoor een keer geen verslag...Sorry had er te weinig tijd voor. 

Na een weekend zonder wintercompetitie en een paar lokale wedstrijdjes mochten we eindelijke weer.
Op na Loowaard!!!  Met 3 wedstrijden zonder vorst en alleen regen en behoorlijk wat wind was koning winter toch toegetreden in ons land. 'S ochtends was het krabben geblazen en in dichte mist werd er naar Loo gereden.
Vandaag zou de temperatuur de gehele ochtend niet meer boven het vriespunt uitkomen. Het zou een grauwe grijze dag worden.. Dik en warm aankleden en lekker dicht tegen elkaar aankruupen. Een echte winterwedstrijd!!
Ondanks de koud was het alweer gezellig op de "parkeerplaats". Na wat slap geouwehoer en vriendelijke begroetingen kreeg ik al snel te horen dat het Casino in Utrecht een stuk aantrekkelijker was dan de Jaarlijkse Hengelsport & Botenbeurs ondanks er weinig viel te halen bij de blackjack en de roulette. Ook merkte ik enige spanning bij Mars en Mars.. Ze staan er goed voor in het klassement! Zelf zeiden ze al.. Maar voor hoelang nog? We gaan het zien boys. 
Terug na het vissen..
Vandaag de derde wedstrijd in Loo, dus alle nummers en vakken weer bij elkaar en loten maar...
Bennie had de steknummers weer zorgvuldig uit gezet. In vak B was de hoogspanningsmast aardig aan het knetteren en een enkeling wou er niet graag onder zitten dus werd besloten om een stukje op te schuiven zodat niemand geĆ«lektrocuteerd werd. 
Nadat iedereen z'n nummertje had gepakt en op zn stekkie zat, kon er dan eindelijk begonnen worden.
De Bellybootjes lagen trouwens ook alweer lekker met hun ballen in het water te dobberen, die gekken! En maar zeggen dat ze het niet koud hebben. Ja hmhm! haha  affijn..
Een mooi richtpunt uitzoeken of even zwaaien naar het ander vak zat er vandaag niet in door de dichte mist. Ook bleek al snel dat je moest opletten. De ogen van de hengel vroren zo snel dicht dat ook je lijn vast vroor. Denk dat Tonnie de eerste was die de korf er doorheen smeet, ik was nog niet klaar met lachen en toen was ik zelf ook al aan de beurd! haha. Volgens mij waren we vandaag niet de enige. Ik hoorde zo links en rechts wel een korfje en voorslag knappen.
Na een half uurtje vissen hadden een aantal koppels al wel een visje gevangen, maar echt vet was het niet. Wim en Ger naast ons vingen voorn na voorn... al waren ze niet groot. Zelf vingen we wat blieken, en dit ging eigenlijk de hele wedstrijd gestaag door. De berichten halverwege de wedstrijd van het andere vak waren niet best! Daar zou het vandaag echt sprokkelen worden.
Het was vandaag scherp vissen...De beten waren vandaag zo traag en minimaal, alleen een enkele kolblei ramde je top een keer rond voor de rest was het mieterig
Vangsten worden met de week minder, komt het door de koud of het hoge water en ligt het aan ons zelf... het is en blijf vissen.. 
Uiteindelijke waren het Bert en Coen die toch nog bijna 10 kg bij elkaar vingen en de winst pakte vandaag! In het andere vak waren het Benne en Mark die er met de "buit" vandoor gingen. Met een kleine 4 kilo was het toch erg magertjes in dat vak!  Bij Mars en Mars die vooraf nog niet wisten of ze de hoge klassering vast konden houden, was het ook niet vet.. Ze viste een 5, maar houden wel plaats 2 in het klassement. Al zit Bennie en Mark hun wel op de hielen.
Joop en Rene hadden een offday. Met een achtste plaats en 1,690kg daalden ze een paar plekken op de ranglijst. Maar nu volgende week de laatste wedstrijd in Loowaard op het programma staat hoorde ik in de wandelgangen al enkele transfergeruchten.. Of ze kloppen??? (Rene is er volgende week niet)!! Joop vist met een andere maat?!?   Gooit Joop nou Rene eruit? Of is Rene Joop beu??haha. Of zijn het toch tactische redenen.. We zullen het meemaken! 

Al met al was het weer gezellig en ik zie jullie volgende week weer!! 

De dag uitslag:
Plaats
 Deelnemers 
 Gewicht 
 Stek
 01
 Bert - Coen
 9,980
 B3
 02
 Bennie - Mark
 4,080
 A1
 03
 Teuni - Jan
 5,940
 B5
 04
 Adrie - Gert
 3,080
 A4
 05
 Marcel - Marcel
 5,360
 B1
 06
 Menno - Frans
 2,450
 A5
 07
 Wim - Ger
 3,280
 B2
 08
 Rene - Joop
 1,690
 A3
 09
 Tonnie - Frans
 3,100
 B4
 10
 Cor - Wim
 1,450
 A2

Plaats
 Deelnemers
 Totaal Gewicht
 Totaal Punten
 01
 Bert - Coen
 43,100
8
 02
 Marcel - Marcel
 25,200
15
 03
 Bennie - Mark
 29,510
16
 04
 Joop - Rene
 27,380
19
 05
 Teuni - Jan
 19,680
20
 06
 Menno - Frans
 18,130
20
 07
 Tonnie -Frans
 16,780
26
 08
 Gert - Adrie
 14,370
32
 09
 Cor -  Wim
 16,080
35
 10
 Ger - Wim
 14,950
35
 11
 Wim - Hans 
 9,810
38


Kleine Mars..


Stille top van Grote Mars...